Už jste o tom slyšeli? Máme dvě novinky Křupavých červíků! A také nové obaly!

Ke konci tohoto roku jsme si pro vás nachystali hned dvě nové příchutě vašich oblíbených Křupavých červíků! A jaké to jsou? Jedna z nich je sladká a druhá pikantní! Ale nebojte, s cukrem ani pálivostí jsme to rozhodně nepřehnali! Všimli jste si také našich nových obalů? Zatím je mají pouze naše nové dvě příchutě, postupně však nový kabátek dostanou všechny naše příchutě.

 

Křupaví červíci Perníci

Naši první novinkou, která nám dala pořádně zabrat, jsou Křupaví červíci Perníci. Tato novinka je pro všechny milovníky chutě a vůně domácích perníčků. Ale nejen pro ně! Jsou sladkou, ale zároveň zdravou a výživnou pochoutkou pro všechny děti a dospělé, kteří rádi mlsají bez výčitek.

A jak nás příchuť napadla? Jednoduché to nebylo! Chtěli jsme se totiž zaměřit především na děti, které Křupavé červíky milují. Důkladně jsme procházeli a vyzkoušeli kolem 60 různých sladkých ochucujících směsí a koření z celého světa. Mezi nimi bylo třeba kakao nebo ovocné příchutě. Čokoláda nám také nevyšla, protože nezapadala do našeho technologického postupu. Červíci by v ní musely být obalené. Také si zakládáme na tom, abych do našich Křupavých červíků nepřidávali žádná Éčka, proto vývoj příchutí není nikdy jednoduchý.

Nakonec jsme přišli na to, že perníkové koření bude to pravé ořechové (nebo spíš perníkové :)). Je to pestrá směs koření, které krásně voní, dobře chutná a evokuje nám nejen domácí pohodu! 

Mezi dětmi je ještě oblíbenější než naše původní slaná skořice. Děti byly totiž našimi hlavními a těmi nejdůležitějšími testery! Ale jak už jsme jednou zmínily, Křupaví červíci Perníci jsou i pro dospělé!

Křupaví červíci Habanero

 

A teď tu máme něco pikantnějšího pro chlapy, ale i pro slečinky! Druhou příchutí jsou totiž Křupaví červíci Habanero! Někdo z vás by si mohl pomyslet, že je to jen další „chilli“, které už v nabídce přece máme. Opak je ale pravdou! Habanero sice patří mezi pálivé papričky, dokonce jednu z nejpálivějších, avšak oproti našim Křupavým červíkům s chilli, mají zcela jinou chuť! Jako by Křupaví červíci Habanero brněli trochu na jazyku. Avšak strach z něj nemusí mít ani ti, kteří příliš pálivé rádi nemají, protože mezi ně nepatříme ani my.

Habanero paprička nebyla jedinou pálivou možností v našem vývoji. Testovali jsme i papričku chalapeňo, ale ta to oproti habanero papričce projela na celé čáře! Také jsme zkoušeli různé asijské pálivé kořenící směsi. Ty jsou ovšem nám Evropanům často neznáme a nejsou tak chutné. Navíc, čím méně ingrediencí v koření, tím pro Křupavé červíky lépe!

A tak se Křupaví červíci Habanero rozhodně zařadili do našeho portfolia slaných Křupavých červíků, jako další alternativa k nezdravým brambůrkám a dalším pochutinám nejen na párty!

 

Vývoj dalších příchutí Křupavých červíků není nikdy jednoduchým úkolem. Chceme totiž, aby Křupaví červíci byli stále zdravou pochoutkou, jak pro dospělé, tak děti. Rozhodně nás ale tato práce baví a celá ta dřina stojí za to! Dejte nám vědět, jak se Vám líbí naše nové obaly, jak Vám chutnali naše novinky. Také nám pište, jaké další příchutě byste chtěli v naší nabídce najít.